Velkommen til kveldsmesse i ØRK!
Sett av torsdag 22. mars kl 19:00!
Få med deg kveldsmessene!

Hvert semester inviterer vi til to kveldsmesser i Øvre Rælingen kirke. Dette er litt annerledes gudstjenester med spesielt inviterte gjester, sang- og musikkinnslag, bønnevandring, tekstmeditasjon og kveldsmat.

Torsdag 22. mars er det avisen Vårt Lands kulturredaktør og forfatter Alf Kjetil Walgermo som er kveldens gjest. Han har et meget allsidig forfatterskap bak seg, ikke minst for barn og ungdom. Noen av bøkene hans er oversatt til andre språk. Hans siste bok, «Røff guide til Bibelen» har høstet svært gode anmeldelser. Vi garanterer at du vil møte en spennende person som har mye på hjertet som angår deg og ditt liv.

Velkommen - kveldsmessen starter klokken 19.00. Ta gjerne med deg en eller flere til!