Noen kommer, noen slutter


Staben i Rælingen og Øvre Rælingen menigheter er under omveltning. 

Noen gamle travere finner nye veier og andre kommer til. 

I høst tar vi farvel og ønsker velkommen i samme åndedrag. 

Inger Jeanette Enger kommer fra sokneprestilling i Råholt og er ansatt som ny sokneprest i Øvre Rælingen sokn. Hun går inn i stillingen etter Magne Klubben, som har gått av med pensjon etter mange års innsats i menighetene våre.

Inger Jeanette tiltrer stillingen medio august.

Hun har lang og allsidig erfaring som prest. Tidligere har hun blant annet vært sokneprest i Fet. Noen vil kanskje huske henne fra tidligere virke i Rælingen på 90-tallet en gang.

Vi ønsker henne varmt velkommen til menigheter!

 

Samtidig er det klart at sokneprest Åsmund Offernes og menighetspedagog Marianne Offernes slutter i Rælingen. Ekteparet reiser i høst over til Los Angeles, der de skal jobbe for Sjømannskirken.

Vi takker Marianne og Åsmund for mange års flott innsats i Rælingen og Øvre Rælingen menigheter og ønsker lykke til i nye jobber i Sjømannskirken.

 

Også trosopplæringsmedarbeider Tuva Weideborg Hongve har sagt opp sin stilling. Vi takker også henne for utmerket innsats på flere fronter og ønsker henne lykke til videre i et spennende prosjekt ved Musikkhøgskolen og som pedagog på kulturskolen i Kolbotn.


Vi kommer tilbake med mer utførlig omtale seinere. 

Tilbake