Kveldsmessen 12. november er avlyst!

Etter en pandemi-pause i vår er vi endelig tilbake med kveldsmesser i Øvre Rælingen kirke!

Den første er allerede neste uke, torsdag 24. september kl 19:00.
Denne kvelden får vi besøk av Nils-Tore Andersen. Han vil dele med oss erfaringer fra et rikt og mangslungent liv: Fra «tantene» i oppveksten, fra forlagsarbeid, fra åra som leder i kirkerådet, fra arbeid med å forme ut diakonal tenkning i kirken og fra det å lede en diakonal misjonsorganisasjon. Det er en vis mann vi skal samtale med og han vil dele med oss av sin visdom.

Kveldsmessekoret synger som før vakkert, det blir bønnevandring med nattverd og tekstmeditasjon. Og det hele avsluttes med en korona-variant av kveldsmat i menighetssalen.

Du er hjertelig velkommen!

Kveldsmesse nr 2 kommer torsdag 12. november klokka 19:00.
Kveldens gjest i november er Andreas Ribe-Nyhus som skal samtale med Sjur Isaksen.
Nærmere info om denne kvelden kommer etterhvert.