"Innunder jul" - julekonsert

Øvre Rælingen kirke, torsd 3. desember kl 19:00

I år blir det en annerledes inngang til jul. Vi, og mange med oss, opplever stengte dører og avlyste konserter og andre arrangement. Her kommer imidlertid en konsert vi håper å kunne gjennomføre!
Det er kun 50 billetter som legges ut for salg, så her gjelder det å være tidlig ute!

Har du lyst til å bli gjennomorglet av IVER KLEIVE (for en mulighet til å høre kirkens nye orgel!); høre på et av verdens minste instrument med munnspillvirutuosen SIGMUND GROVEN, og lytte til ANNE VADA sin klokkeklare stemme? Da er du hjertelig velkommen til INNUNDER JUL! En tradisjonell og nyskapende konsert uten staffasje, men full av varme og lun humor.

I 2000 kom trioen med cden INNUNDER JUL, og har i mange år reist landet rundt med konserten ved samme navn. Her er kjente og mindre kjente julesanger, instrumentalt og med vokal.

Torsdag 3.desember kl 19.00 er de å høre og se i Øvre Rælingen kirke.

Billetter kan kjøpes her: https://fenotype.hoopla.no/sales

Og så er det også slik at vi lever i litt usikre tider hva restriksjoner angår. Per i dag vet vi ikke annet enn at det her i Rælingen åpnes for arrangementer 1. desember, og da med kun 50 personer utenom medvirkende tilstede. Dette kan raskt endres. Om konserten må avlyses blir selvsagt billetten refundert. (Minus et lite billettgebyr)

Vi er også trygge på at med kun 50 publikummere tilstede i kirka blir det svært god plass og rikelig anledning til å ivareta smittevern!

Lurer du på hvordan andre har opplevd denne konserten? Her er noe av det som er blitt skrevet tidligere år:

- "utsøkt spill av Groven og Kleive, smakfulle og vakre arrangementer, og du
verden så nydelig det lyder når Anne Vada synger” (Nordlands Framtid)

”Fredfullt og vakkert
- Enkelt , fredfullt, vemodig vakkert, men innimellom også sprudlende og
jublende. Sigmund Grovens munnspill og Iver Kleives orgel passer som hånd i
hanske.” (Vårt Land)

”En skjønnhetsåpenbaring
- Kunstnere med egenart. Det låter svalt, stemningsfullt og herlig nedstressende”
(Bergens Tidende)

”Samspillet mellom de tre bar preg av høy profesjonalitet. Det er ikke ofte en
opplever trampeklapp etter kirkekonserter. Denne gangen var det fullt fortjent !”
(Ringsaker Blad)

Hjertelig velkommen til konsert!