FASTEAKSJONEN 2023


Også i år blir det Sponsorløp, Gudstjeneste og SHOW i forbindelse med Kirkens Nødhjelp sin Fasteaksjon. Les mer her! 

Fasteaksjonen er først og fremst en aksjon som konfirmantene i Rælingen bidrar til, men her arrangeres det ulike aktiviteter som er åpne for alle som vil!

Søndag 26.mars blir det sponsorløp med påfølgende "kirkekafe" og gudstjeneste.Tidsrammen er satt fra 17.00-20.00. Oppmøte 17.00 med registrerinig og utdeling av startnummer, selve løpet starter 17.30. Gudstjenesten starter ca 19.00. 

Årets løype går rundt Øvre Rælingen kirke. Konfirmantene som løper blir utfordret til å skaffe seg sponsorer som er villige til å gi penger til aksjonen pr runde, et fast beløp eller andre kreative påfunn. Løpet varer ca en halv time før vi går inn i kirken til kirkekaffe og en avsluttende gudstjeneste. Det blir premiering både for innsats og kreativitet.

Tirsdag 28.mars er det stort FasteaksjonsSHOW i Øvre Rælingen kirke kl.18.00 - 19.30

Dette er finalen for årets fasteaksjon, og vi får besøk av ordfører Ståle Grøtte, leder av Changemaker Naja Amanda Lynge Møretrø, og det blir musikalske innslag ved Julie Henrikke Rekstad. 
I tillegg blir det storstilt AUKSJON der det er mulig å by på en rekke opplevelser og objekter.

Innvending og utvendig bilvask, hjemmestrikket genser, stiklinger, båttur, afternoon-tea for fire på kateket-terassen, skjorte og slips fra KAOS og konfirmantfotografering er noen av auksjonsobjektene det vil være mulig å by på. I tillegg blir det tatt utfordringer på direkten, og det blir glimt fra sponsorløp og andre sprell som har blitt gjort i løpet av aksjonen. 

Kveldens konferansierer er kateket Monika Halsør og ungdomsprest Espen Robsahm Kjørven. 

Bidrag til aksjonen kan sendes på VIPPS til 665188 eller på SPLEIS.

Ta med hele familien og kom på SHOW!!!

Tilbake